Isolera vind med Sjömarkens

Metoden med att installera lösull när man isolerar en vind är väldigt effektiv och ger en helt skarvlös isolering vid tilläggsisolering. Har du med andra ord en vind där du är i behov av att isolera vindsbjälklag så är Sjömarkens en firma för dig. Tjockleken kan väljas helt utan begränsning och man ä rinte på något vis beroende av fastna centrumavstånd på takstolarna på vinden. Att isolera din vind med hjälp av lösull är helt enkelt väldigt tidseffektivt och ger det bästa slutresultatet.

En stor energibesparing

När varm luft stiger uppåt så innebär det att en tilläggsisolering av vindbjälklaget är den första energisparande åtgärden man kan göra i ett hus som är lite äldre och ofta är investeringen återbetald inom bara några få år. Det finns också en rad olika fördelar med att isolera vindsbjälklag förutom energibesparingen och den del som också därmed blir väldigt kostnadseffektiv. Man pratar om skarvlös isolering med en fantastisk isoleringsförmåga, man kan som sagt välja tjocklek själv och detta oberoende av takstolsavstånd. Det blir inget spill och givetvis installeras det av certifierade lösullsenttreprenörer vilket ger ett effektivt och säkert arbetsutförande.

Hos Sjömarkens kan du numera dessutom få en helt kostnadsfri besiktning innan det att man tar hjälp av dem för att tilläggsisolera. Vid själva besiktningen går man bland annat igenom vilka material man ska isolera med, vilken tjocklek som är passande i just din vinds fall och eventuella förberedelser som kan behövas göras. Man kan med andra ord kalla detta för en minst sagt bra investering i och med att tilläggsisolering har en obegränsad livslängd och är fantastisk på lång sikt. Det kan också vara bra att veta att ROT-avdraget kan användas för denna tjänst! Kontakta Sjömarkens om du har frågor eller funderingar så kan dem enkelt se till att den vind blir isolerad.