Ska du tjäna pengar till klassen eller föreningen?

Det finns många prinsar att lägga på minnet men den enda prinsen som är viktig att komma ihåg när du ska tjäna pengar till klassen eller föreningen är Pappersprinsen. Vill ni snabbt tjäna pengar till en framtida klassresa eller en aktivitet med fotbollslaget så är Pappersprinsen företaget som kan hjälpa er att nå era mål 🙂

Enkelt & snabbt

Under en längre tid har både klasser, klubbar och lag gått hjälp att enkelt tjäna pengar genom att sälja Papperprinsens lättsålda produkter. Hela tiden har grundidén varit att ge säljarna en bra förtjänst och på så vis har det aldrig varit lättare att spara ihop till föreningens eller klassens drömresemål, träningslägret eller vad det nu som helst kan vara som man sparar till. I och med den rådande situationen har däremot Papperprinsen fått anpassa sig och på så vis tipsar dem glatt om hur man enkelt säljer Corona säkert. Det handlar framförallt om att sälja till släkt, familjer och vänner. Har man däremot inte möjlighet att ta sig hem till någon så lämna istället paketet utanför deras hem och ta emot betalningen med swish. Ett väldigt bra och effektivt sätt att fortsätta försäljningen utan att fysiskt träffa andra.

Sociala medier är stort, det vet vi alla, så varför inte utnyttja detta och lägga ut er försäljning där? Be dina vänner dela inlägget och se till att ni får spridning istället för att springa runt och knacka dörr. Som alltid tipsar dem också om att sätta upp tydliga mål för försäljningen. Inte bara för att man tillsammans ska veta vad som behövs men också för att ha något att jobba emot. Om det inte finns något slutmål så blir det lätt att bli lat och kanske strunta i det. In och läs mer på Pappersprinsen.se så hoppas jag ni samlar ihop det ni behöver! Lycka till!

Kommentarer är stängda.