Massage i Borås

Förra veckan på jobbet skulle jag lyfta en lite tyngre pall, och vad tror ni händer då? Jo, ett knakande i min rygg och sedan kunde jag inte räta på den. Jag försökte stretcha lite försiktigt men lyckades inte räta ut ryggen utan att det gjorde förbannat ont varenda gång. Chefen skickade iväg mig till företagshälsovården för massage i Borås för att se om det kunde bli bättre så att jag åtminstone kunde räta på ryggen igen. Jag kan ju tala om att just företagshälsovården har enligt mig, inte direkt varit dom första jag vänt mig till när det gäller massage, vanligtvis så utför dom ingen massage utan vill sätta TNS istället. Men jag ringde och fick komma dit.

Ingen massage här inte

Som jag trodde så ville dom absolut inte ge mig någon massage, och det var ju ganska väntat. Nä, dom bad mig sätta mig ner och luta mig framåt, vilket var typ det enda jag kunde klara av, hade aldrig kunnat lägga mig på magen i det läget. Sedan satte dom på dom där TNS-lapparna och började skicka ström till musklerna i ryggen, vilket faktiskt gjorde förbannat ont. Jag har inte upplevt tidigare att det har gjort ont med TNS utan snarare att det varit ganska meningslöst och inte gett någon direkt förbättring. Men nu var det väl så dåligt så att allt kändes bättre kanske?

Riktig massage

Som jag trott så gav det ingen vidare lindring med TNS utan jag gick direkt till ett ställe i Borås som har riktigt bra massage. Det som är synd är att du får lägga ut pengarna för massagen själv, du kan inte få något bidrag från jobbet eller så, utan dom har bara företagshälsovården. Massagen var inte direkt skön men den hjälpte kanonbra så när jag gick därifrån kunde jag räta på ryggen, men jag bokade 2 nya tider direkt så att dom kunde behandla färdigt ryggen. Vilken superbra massage i Borås!