Laga mat tillsammans stärker teamet

Jag älskar att laga mat och jag har märkt att när man är i köket och lagar mat tillsammans så öppnar sig folk. Dom blir inte så blyga utan vågar prata med varandra. Det kanske är för att man gör något praktiskt och för att nå målet alltså middagen eller vad det är man lagar för något så måste man samarbeta. Jag arbetar som kock så det ju tur att jag älskar att laga mat. Det jag har märkt på min arbetsplats är att laga mat tillsammans stärker gruppen. Det är verkligen en lysande idé att laga mat ihop för stärka arbetsgruppen. Teambuilding i Stockholm är det många företag som sysslar med, men det är inte så många som har nappat på idén att laga mat ihop. I alla år som jag har jobbat har jag märkt att det går alltid att samtala om mat, även med de personer som anser att äta gör jag bara för att jag måste. Oftast får man även med de här på tåget när det gäller att laga maten tillsammans. Efteråt brukar de vara ganska nöjda med sin insats.

Ha matlagning som en aktivitet vid en kickoff eller som en teambuilding aktivitet

Vilken bra idé det är att ha teambuildingaktivitet i hos Aveqia i Stockholm. Dom har verkligen kommit på ett vinnande koncept. Alla kan mer eller mindre laga mat, oavsett ålder. Många teambuildingaktiviteter är så tävlingsinriktade att man skall vinna över någon, då blir det ju ingen riktig teambuilding. Här arbetar man mot ett gemensamt mål och alla måste göra det dom har fått i uppgift att göra annars når man inte målet. Det kallar jag en teambuilding aktivitet, där alla samarbetar mot ett gemensamt mål.