Mina leksaker och jag

Oj, oj, undrar om jag inte börjar bli lite beroende av min klitorisvibrator och min buttplug som jag köpt här. De har absolut har en av mina bästa investeringar och jag kan varmt rekommendera de här till mina medsystrar. Jag har en kompis, ja mer bekant, som jag tycker verkligen skulle behöva dessa leksaker. Hon är så uptight så hon behöver något som skakar om hennes värld lite.

Buttpluggen är lila med en metallisk (bling bling) topp. Ja, det finns lite olika varianter. Men just den jag har känns så skön, speciellt när någon stilig karl stoppar in den långsamt. Det är då jag får de skönaste orgasmerna (när jag inte är själv med min klitorisvibrator såklart). Att få orgasmer är bra för hälsan, så ses till att få många. Med din partner eller ensam, vem bryr sig?

Vad det gäller inköp så tycker jag att man ska köpa det som man tycker är snyggt, och det gäller buttplugs och klitorisvibratorer (här finns bra) också. Det finns sorter som ser konstiga ut eller rent ut sagt hemska ut. Som tur är finns det även sådana som är snygga och ser ut som designprylar. Man skulle kunna tro att Alessi har varit framme och designat. Jag föredrar själv de senare och de som jag tycker att jag till och med kan med i handväskan. Så nu surfar jag på en hemsida utav bara farten för att se vad jag ska fixa. Jag hade inte tänkt att lägga någon förmögenhet på henne men som tur är finns det väldigt prisvärda alternativ också. Vem vet, hon kanske kommer att bli lika beroende som jag?