Många varumärken att välja på när du ska köpa parfym

Ska på middag imorgon kväll. Det är en kickoff med min arbetsgivare. På dagen är det femkamp runt om i Göteborg. Därefter åker vi RIB-båt ut på havet till Vinga Fyr. Väl där kommer en konsult hålla föredrag om hur man arbetar effektivare med leadsgenerering i företag.

Har packat ned kavaj och slips för morgondagen. När jag kikade igenom mitt badrumsskåp såg jag att parfymflaskan är helt tom och det är dags att köpa ny parfym. På nätet fann jag en lista med förslag på parfymer att köpa. Varumärkena som föreslås är Jean Paul Gaultier, Armani, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Diesel, Versace, Dior, Gucci och Ralph Lauren. Har bara använt Armani och Paco Rabanne innan så det blir nog att jag köper ett av de märkena.

Jag ska vara med och arrangera femkampen. Kommer ansvara för en ägglek. Deltagarna ska balansera ett kokt ägg på en sked. Skeden har de i munnen samtidigt som de går en snitslad bana. Den person som kommer fram först vinner. När vi är klara med min gren bär det av till en pub i närheten. Där har vi musikquiz under en timme. Min kollega har anlitat ett proffs på quiz, han håller i quiztävlingar under helgerna i Göteborg. Musik är inte min starkaste gren, jag är vassare på filmteman när det kommer till frågetävlingar.

Har aldrig varit på ute på Vinga innan, det ska bli riktigt kul att se fyren och gå runt på ön. RIB-båt har jag åkt innan på östkusten. Det ger en skön adrenalinkick när de kör i hög hastighet och man hoppar fram på vågorna med båten. Tur att man har flytväst på sig!

Funderar själv på att köpa mig en båt till sommaren, det är kul att ge sig ut på havet och fiska. Min släkt har varit fiskare ända tillbaks till 1700-talet.