Nytt år – nya förändringar i livet

Nu är det inte långt kvar tills det är dags att ringa in det nya året. Jag är verkligen så himla taggad på att ta tag i saker och ting och liksom få den där känslomässiga nystarten som bara nyår kan få fram. Jag längtar efter förändring i livet och jag tror att jag skulle må bra av att både se mig om efter ett annat jobb under nästa år, men även flytta till en ny lägenhet. När man har gått och trampat i samma gamla fotspår lite för länge så känns det som att ingenting händer i livet och man liksom stannar av i utvecklingen lite.

Inte det lättaste att hitta lediga lägenheter

Jag har länge drömt om att bo i närheten utav Bromma eftersom majoriteten av min familj bor där och jag tänker att nu är det dags att ta tag i detta. Det är dock inte det lättaste att hitta lediga lägenheter i Bromma men jag skall verkligen göra mitt bästa. Jag har faktiskt fått tips om hur man kan få tag på ett förstahandskontrakt utan att behöva stå i kö i hundratals år och detta tänkte jag testa.

Få en notis så fort det publiceras en matchande lägenhet

Tydligen fungerar det så att man signar upp sig på någon sorts prenumerationstjänst där man fyller i att man söker en lägenhet i exempelvis då Bromma, och så fort det publiceras en ledig lägenhet efter ens önskemål får man en liten notis. Dessa lediga lägenheter som publiceras ägs av hyresvärdar som inte då använder sig utav det klassiska kösystemet, kör istället på att man helt enkelt skall vara först att anmäla sitt intresse, eller lottar slumpmässigt bland alla de som intresseanmält. Visst låter det lite klurigt även det men jag tror att om man är riktigt snabb med sin anmälan när man får en notis så skall detta gå vägen till slut. Nu är jag så redo för det nya året!