Friluftsjacka herr

Det här året tänkte jag ge min sambo en julklapp. Vi brukar oftast inte ge varandra något på julafton men nu är jag så trött på hans gnäll om dåliga kläder när vi är ute och vandrar. Det har gått så långt nu så han knappt vill följa med utan skyller på att han inte har någon friluftsjacka att gå i utan måste ha sina ”vardagskläder” på sig. Jag kan väl till viss del hålla med honom men det är väl bara att gå och köpa sig en friluftsjacka herr storlek. Men som sagt, jag vet inte om det är en dålig ursäkt eller om han aldrig lyckas få tummen ur.

Bra friluftsjacka för herr

Frågan är bara hur jag ska hitta en riktigt bra friluftsjacka för herr utan att han är med och provar. Det är ju inte bara att köpa vilken jacka som helst, jag vill att den ska vara beständig mot regn och vind så någon form av skaljacka får det bli. Så får han klä sig med lämpliga underställ och tröjor bäst han vill, men det blir väl jag som får köpa det i present till honom nästa gång misstänker jag. Jag funderar på att köpa en friluftsjacka på Revolution Race men är i valet och kvalet om jag tycker att det är någon som passar för just honom.

Dyr friluftsjacka = hög kvalitet?

Den vanliga undran jag har, är verkligen priset i likhet med kvaliteten på plagget? Jag vet inte varför jag varje gång ställer mig den frågan för jag vet redan svaret på den, men jag vill nog gärna i alla fall tro att jag kan hitta en riktigt bra friluftsjacka till ett överkomligt pris. Att köpa en Peak-jacka eller någon annan svindyr jacka, det vägrar jag. Men samtidigt är det dom som är riktigt snygga tycker jag. Hur som helst, kanske ska jag ta en titt även på Lager 157, har jag tur hittar jag en snygg friluftsjacka med ok kvalitet till ett billigt pris.