Att erbjuda dig som kund bästa tänkbara service

Ja, det är på något vis grunden i företaget Lyson som 2010 startades av Johannes Steinsson. Han har sedan 2007 sålt belysning i olika slag på nätet sedan 2007 och kom in med en ljus framtid i sikte. Det började med Xenon och idag är man proffs på allt från ljus till olika fordon men också led-ljusramper, arbetsbelysning samt varningsljus. Mörkret ska oavsett inte vara ett hinder tillsammans med belysning från Lyson helt enkelt.

Kärnan är som sagt Xenon och LED-belysning till fordon så som personbilar, transportbilar, lastbilar. Det finns även en rad olika belysningslösningar till entreprenadmaskiner och offroad. Man har som målsättning att som sagt erbjuda dig som kund bästa tänkbara service samtidigt som man vill leverera varor av en hög kvalitet med hög klass på prestandan. Man vill att kunden helt enkelt ska gå från Lyson och känna att det var en klockren och bokstavligen talat lysande köpupplevelse.

Men hur?

Man gör detta genom att arbeta med noga och utvalda kända tillverkare som man kan lita på. Varumärkena som säljs håller en hög klass och är anpassade efter att klara vårt nordiska klimat. Många av varumärkena är bäst på marknaden och man ska med andra ord kunna känna att man kan lita på sortimentet, oavsett vilken prisklass du väljer.

Jag tycker det är spännande att läsa mer om företag som Lyson eftersom dem är ganska nischade och vet vad dem sysslar med. Jag häpnas över hur många har kunskap om vissa saker som jag inte har en aning om. Det är väl helt enkelt tur att vi inte alla jobbar inom samma bransch utan att det finns en variation på vad man vill driva för verksamhet. Lyson finns där för dig när du behöver dem, som ljuset i mörkret 🙂